Borpatika

Borászati szakbolt és borászati laboratórium

Raffai Tamás - A pálinka

Kategória: Könyvek
Cikkszám:
CK-889

Ár: 7 000 Ft

Kérem ide írja a kért szöveget

! ! ! ÚJ ! ! ! Akár karácsonyi ajándéknak is!

MÁR RENDELHETŐ!

Pálinka, vagy párlat? Egészséges, vagy maradék gyümölcsből? Cukrot, vagy inkább élesztőt tenni a cefrébe? Még mindig a „mennyi lett” a legfontosabb kérdés a „milyen lett” helyett? Elsőszámú hungarikum, vagy kerítésszaggató? Az após 52 fokosa, vagy a szaküzletben kapható 40 fokos az igazi? Utóbbin mégis mi kerül annyiba?!

Megannyi kérdés, amire szinte minden családi összejövetelen, disznóvágáson, vagy baráti beszélgetésen sor kerül és Te nem tudod, hogy mit is mondj ezekre?

Azt nem állítom, hogy a könyv elolvasása után mindenre tudod majd a választ, de hogy tájékozottabb leszel, az bizonyos!

Ha egy pálinkarajongónak ajándékot keresel, vagy csak valamelyik kotyvasztó családtagot szeretnéd meggyőzni arról, hogy valamit rosszul csinál, akkor ez a könyv a jó választás!

A témában már eddig is születtek kiadványok, de jelen munkában megpróbáltam még teljesebb, átfogóbb képet adni az egész folyamatról, legyen szó párlattörténetről, a pálinkának alkalmas gyümölcsökről, ezek kiválasztásáról és feldolgozásáról, a hazánkban leginkább elterjedt lepárlási technológiákról, a kész párlat kezeléséről, ágyazásról, érlelésről és a pálinkabírálatról.

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomát szerzett pálinkamesterként, több kereskedelmi és bérfőzde üzemvezetőjeként és pálinkamestereként, díjazott pálinkák készítőjeként, valamint pálinkabírálóként szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani, illetve a szakirodalmat bővíteni..

1. kiadás, A4 formátum, 95 oldal, keménytáblás borító.

Fogyasztói ár: 7000 Ft

Partnereink